SkinCeuticals: Ons Geheime Ingrediënt

15 januari 2020 | Algemeen | admin

Lieve lezers,

Vandaag wil ik het hebben over ons merk: SkinCeuticals en waarom wij het zo geweldig vinden. Want..van alle merken die er op de markt zijn kozen wij voor deze, en we staan er helemaal achter! Here’s why:

Dr. Sheldon R. Pinnell heeft jarenlang research gedaan naar anti-oxidanten en hoe je ze stabiel kunt maken. De anti-oxidanten zijn zo stabiel gemaakt dat ze tijdens het proces van maken en vervoeren naar de winkels niet verloren gaan, want helaas gebeurd dat wel bij instabiele vormen. Dan denk je dat je vitamine C koopt maar dit is dan al ‘uit elkaar gevallen’ voordat het op je huid terecht komt en werk kan doen. Anti-oxidanten kunnen heel veel voor je doen, het moet alleen wel bij jou kunnen komen in z’n geheel.
De stabiele vorm zorgt er ook voor dat je ook waar voor je geld krijgt, daarnaast kan op deze manier het potje creme of serum daadwerkelijk doen wat het belooft 😉
SkinCeuticals heeft een mooie filosofie achter hun eigen productlijn: “Prevent, Protect & Correct’. Voorkomen is beter dan genezen, zijn we het allemaal mee eens. Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, baseren zij hun huidverzorgingsprogramma op deze drie fundamentele elementen. Het is ontwikkeld om ook toekomstige schade te voorkomen en een gezonde huid te beschermen, tegelijkertijd wordt er onder de beschermlaag gewerkt om eerdere schade te corrigeren. SkinCeuticals heeft zich in de wetenschap vaak bezig gehouden met huidkanker en zonschade en het voorkomen ervan, daarbij zijn dus hele hoge concentraties stabiele anti oxidanten voor nodig geweest. Het is op zo een hoog niveau ontwikkeld dat het cosmedisch genoemd mag worden en dit zie je terug in hun mooie ingredientenlijst op de achterkant van ieder potje en flesje. Daarom vinden wij samen dat SkinCeuticals “het” perfecte product is voor jouw huid.
Tijdens onze facials combineren wij SkinCeuticals samen met hoogwaardig apparatuur zoals de 3D huidscan, de Dermapen, de Carbonlaser en de diepreinigende peelingen. Het is de combinatie van ‘all the Good Stuff’ waar wij zo enthousiast over zijn omdat we zo vaak gezien hebben dat het werkt…

Liefs,
Team Beauty Signature,
Jessica, Suzan & Saras