Beauty Signature

17 januari 2020 | Algemeen | admin

Hier is dan ons eerste blog over onze nieuwe salon: Beauty Signature! Waar te beginnen met vertellen over hoe het ontstaan is…

Let me start by saying: ‘ Het is interessant om te zien hoe 4 verschillende levens op 1 cruciaal moment bij elkaar komen om vervolgens een gezamelijke droom te realiseren. Jessica, Suzan en ik (Saras) kennen elkaar van een gezamelijke (oude) werkplek, we hebben altijd goed gezelschap aan elkaar gehad daar en kunnen met elkaar lachen. Niet veel later maakte elk van ons een nieuwe start afzonderlijk van elkaar. 

Het plan voor een salon was er sinds een paar maanden want hier waren Jessica en Suzan veel mee bezig geweest tot in de late uurtjes. Zij wilden graag hun krachten bundelen, en waarom ook niet.. ze zijn zo goed in wat ze doen met hun hart en handen en deze 2 dames hadden een heel goed beeld over wat zij exact wilden. Aangezien ze geen laserbehandelingen doen vroegen ze of ik hen wilde aanvullen. Dat wilde ik heel graag! Want samen sta je immers sterker, en met mij kwam een ‘stille kracht’ mee die ons ondersteund op verschillende manieren mogelijk.

Zo kreeg Beauty Signature steeds meer vorm en kleur, we hadden een plan en heel wat Pinterest plaatjes op onze gezamelijke ‘mood board’. Het is waar wat mensen zeggen: ‘What you focus on, grows’. Samen gingen we op zoek naar een ruimte en half november vonden wij een net gerenoveerd pand in het Scheepsvaartkwartier, een mooi rustig plekje vlakbij het hart van Rotterdam. Dit pand is het gezicht van onze salon, het was 1 grote lege ruimte, met z’n drieeen hebben we op de grond gezeten met rollen tape en meetlinten: ‘Hier komt de muur, hier komt een deur en hier de keuken…hier komt mijn kamer en hier de koelkast’. Vrouwen zijn vaak visueel ingesteld, en dit hielp ons duidelijk overbrengen wat we van onze aannemers verwachten. 

Sinds het tekenen van ons contract met dit pand ging het balletje nog meer rollen, we zagen langzaam hoe onze kamermuren werden gebouwd en werden op de hoogte gehouden via foto’s en filmpjes (lang leve social media;) ) 


Hierna mocht ons favoriete stukje beginnen: het inrichten en decoreren, en dat hebben we met alle liefde gedaan. Alle apparatuur, het merk SkinCeuticals, behandelplannen noem het maar op, we hebben dit samen besloten met onze expertise en ervaring over wat wel en niet werkt in het verleden. We hebben hier een mooie combinatie van gemaakt zodat we voor u het beste naar boven kunnen halen. We hopen ook dat u dit terug kunt zien en dat het een plek mag zijn waarbij u zich op uw gemakt voelt.

Wij zien de salon als ons kindje, een plek dat ons tweede thuis is waar we alle energie, liefde en moeite in stoppen om het te laten groeien. Wij zien u graag in onze salon om er samen wat moois van te maken en u uiteraard van dienst te kunnen zijn. 

Liefs,
Team Beauty Signature,
Jessica, Suzan & Saras